Agenda

NVVB Overlijden MBO-4

Opgelet! NVVB Overlijden MBO-4 is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

NVVB Overlijden MBO-4

Volgens de nieuwe kwalificatiestructuur van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken

Deze module gaat over de toepassing van de bepalingen uit de Wet op de lijkbezorging en het Burgerlijk Wetboek. De melding van een overlijden moet eerst opgenomen worden in een akte van overlijden en daarna verwerkt worden in de basisregistratie personen. Ook komen de overeenkomsten en de verschillen ter sprake tussen een akte van overlijden en een akte van lijkvinding. De termijn van begraven en de mogelijkheden van uitstel worden behandeld. Uiteraard zullen ook de meest actuele ontwikkelingen besproken worden zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het doen van een digitale overlijdensaangifte.

Studieadvies: wij adviseren voorafgaand de NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4 te volgen.

Het examen

Er wordt examen gedaan volgens het (flexibiel) toetssysteem van de NVVB. U plant dit examen zelf in op een datum die u goed uitkomt. Er worden 20 vragen gesteld. Dit betreft gesloten vragen. U krijgt voor de beantwoording van deze vragen 60 minuten. Indien u voldoende gescoord heeft ontvangt u een door de NVVB erkend certificaat met daarop het door u behaalde cijfer.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle eind- en toetstermen zodat u vervolgens klaar bent om het examen met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 1 dag.

Deze module levert u 2 NVVB punten op.

Datum en locatie

De cursus wordt binnenkort ingepland. Wij ontvangen je graag bij:

Seats2meet Amersfoort CS
Stationsplein 49
3818 LE Amersfoort

Seats2meet Station Amersfoort is gevestigd boven het station. We raden u daarom aan om het openbaar vervoer te komen. Om vanuit het station bij de ingang te komen, volgt u de volgende route:

  • Loop richting uitgang Stationsplein (buszijde van het station)
  • Loop voorbij de bloemist (linkerzijde) naar buiten
  • De ingang van Seats2meet.com is direct aan uw linkerhand

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de cursus nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 395,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Bij inschrijving met drie collega's, deelname vierde persoon gratis!

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 195,- p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via de Academie van de MariënburgGroep.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.