`

Incompany training


S8 Visie en (middel)lange termijn ontwikkelingen

Deze module is bedoeld voor de (aankomend) specialist die zich bezighoudt met het ontwikkelen van een visie ten aanzien van ontwikkelingen op (middel)lange termijn binnen of in relatie met het vakgebied van Burgerzaken. Na het volgen van deze module kan de (aankomend) specialist het bestuur en management adviseren over de ontwikkelingen en inhoud van nieuwe programma’s en de wijze waarop deze van invloed kunnen zijn op de taken, de verantwoordelijkheden en de positie van Burgerzaken in de komende jaren.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle eind- en toetstermen zodat je vervolgens klaar bent om het examen bij de NVVB met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 1 dag. Bekijk toetsplan NVVB.

Examen

Indien gewenst kun je de module S8 afsluiten met een examen bij de NVVB. De kosten voor dit examen vind je op de website van de NVVB. Het examen bestaat uit een praktijkopdracht.

Onderdeel Diplomalijn 8 - Specialist Beleid en kwaliteit (NLQF-niveau 6)

De module S8 Visie en (middel)lange termijn ontwikkelingen is onderdeel van het diploma Specialist Beleid en kwaliteit (diplomalijn 8) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Als je alle modules van de diplomalijn Specialist Beleid en kwaliteit (diplomalijn 8) via het NVVB examen hebt behaald ontvang je van de NVVB het diploma Specialist Beleid en kwaliteit (NLQF-niveau 6).

Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s. Elk diploma bestaat uit meerdere modules.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Mariëlle Hoogland. Je vindt haar contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Mariëlle Hoogland. Zij helpt je graag verder.

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten