`

Incompany training


Foutloos Nederlands

Twijfelt u weleens tussen ‘hen’ of ‘hun’ en bent u niet altijd zeker van het juiste antwoord? Zweven uw vingers langdurig boven het toetsenbord bij ‘een aantal mensen komen’ (of ‘komt’)? Bent u weleens onzeker over het gebruik van het koppelteken of de tussen-n? Vraagt u zich af wat er fout is aan de zin ‘Wij hebben het ingebrachte voorstel besproken’?

Is uw antwoord op deze vragen ‘Uhh, ja!’, dan is het hoog tijd voor een update van uw kennis van de actuele spellingregels en veel voorkomende grammaticale fouten.

Kom kijken hoe u scoort bij de spellingquiz en de valkuilentest en leer hoe u de meeste vragen over spelling en grammatica handig en snel kunt opzoeken, zodat u niet alles hoeft te onthouden.

Opzet en inhoud van de training

Het programma bevat de volgende onderdelen:

  • Spellingquiz
  • De actuele spellingregels: hoofdlettergebruik, de tussen-n, aaneenschrijven of koppelteken, c/k-kwesties, de meervouds-s, vervoeging van de leenwerkwoorden
  • Valkuilentest grammatica
  • Grammaticale valkuilen: contaminatie, enkelvoud/meervoud, hun/hen, als/dan, dat/wat en nog veel meer!

Doelstelling

Opfris van de kennis van de actuele spellingregels en leren herkennen van veel voorkomende grammaticale fouten. Na de training:

  • heeft u inzicht in de actuele spellingregels;
  • stapt u niet meer in de meest voorkomende grammaticale valkuilen;
  • weet u hoe u antwoord kunt vinden op al uw vragen over spelling en grammatica;
  • heeft u een systeem voor het controleren van uw teksten

Doelgroep

Alle medewerkers met schrijftaken.

Aantal dagdelen

2 dagdelen

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

Wordt nader bekend gemaakt.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Nicolette Stavorinus. Je vindt haar contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Nicolette Stavorinus. Zij helpt je graag verder.

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten