Incompany training

Leantraining Microsoft Office is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Leantraining Microsoft Office

Efficiënter gebruik van Word, Excel, Outlook & PowerPoint!

In het dagelijks gebruik van de Officeapplicaties (zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint) is vaak nog een verbeterslag te maken. De applicaties bieden mogelijkheden die niet bekend zijn bij de gebruiker of onvoldoende worden beheerst. Hierdoor wordt soms kostbare tijd verspilt, vindt er onnodig overleg plaats of heeft de presentatie niet het gewenste resultaat.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor (intensieve) gebruikers van de Officeapplicaties zoals beleidsmedewerkers, consulenten en projectleiders. De training biedt de deelnemer mogelijkheden om efficiënter te werken, beter te presenteren en dus meer resultaatgericht te zijn.

Er wordt tijdens de training uitgegaan van zoveel mogelijk situaties uit de praktijkomgeving. Het is een gebruikerstraining waarbij uitgegaan wordt van de beheersing van de basis.

Bijzonderheden leantraining

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van PC’s waardoor de deelnemers direct kunnen oefenen met praktijksituaties. Dit zorgt voor een optimale transferbevordering van theorie naar praktijk.

Programma

Leanmanagement staat voor het oplossen van verspillingen, het bedienen van de klant, het werken aan het hoofdproces etc. In het dagelijks gebruik van de Officeapplicaties (zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint) is vaak nog een verbeterslag te maken. Tijdens de training komen aan de orde:

  • Verdieping Word: het maken en gebruik van sjablonen, opstellen inhoudsopgave en index, opmaak rapportages Verdieping Excel: breedte van een kolom aanpassen, letters met accenten, decimaal scheidingsteken wijzigen, waarden, datum en tijd, nieuwe werkmap maken tabellen maken, gegevens berekenen en analyseren, grafiek maken, opmaak van gegevenspunten, grafiekteksten toevoegen en opmaken, formules en * functies efficiënt gebruiken, werken met meerdere werkbladen en/of bestanden
  • Outlook: herbruikbare tekstblokken voor e-mailberichten maken, autoreply instellen, berichten op basis van bepaalde voorwaarden sorteren, mappen sorteren en aanmaken
  • PowerPoint: sjablonen maken, huisstijl toepassen en aanpassen, dia-overgangen professionaliseren, animaties toepassen
  • Tijdens de onderdelen van het programma wordt telkens een verbinding gelegd met de principes van Lean, zodat de mogelijkheden van Office en de toepassing daarvan wordt beoordeeld.

De trainers geven adviezen over een efficiëntere toepassing met gebruik van de Office-mogelijkheden. Het resultaat van deze trainingsdag kan omgezet worden in 20% verhoging van de productiviteit!!

Mobiel lokaal

Beschikt u niet over een eigen computerlokaal of is het computerlokaal niet beschikbaar? Wij beschikken over een mobiel lokaal. Met onze laptops, server en beamer zorgen wij voor de inrichting van een tijdelijke cursusruimte. Door de incompany trainingen sluiten wij nog meer aan bij uw visie op kennisdeling, efficiency en kwaliteitsborging.

Migratietrainingen

Stapt u als organisatie over op de nieuwste versie van Office? Een migratie training biedt de uitkomt en leidt zelfs tot het sneller en gemakkelijker werken met Office dan voorheen. Met voorbeelden uit de praktijk worden de vernieuwingen stap voor stap doorgenomen.

Deze trainingen verzorgen wij uitsluitend incompany. Daardoor sluiten wij nog meer aan bij uw visie op kennisdeling, efficiency en kwaliteitsborging.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119