`

Incompany training


Vestiging buitenlander in de BRP

In deze training staat het werkproces ‘eerste inschrijving vanuit het buitenland’ centraal. Daarbij gaan we uitgebreid in op de belangrijkste controlepunten. Deze zijn essentieel om de kwaliteit van de uitvoering te waarborgen.

Het lesmateriaal voor deze training bestaat uit actuele onderdelen uit de wet- en regelgeving en de uitvoeringsvoorschriften in de Handleiding Uitvoeringsprocedures. Daarbij gaat het met name om hoofdstuk 3 en de procedures 4.1, 7.20, 7.21 en 7.22. We passen deze theorie toe op casussen uit de dagelijkse praktijk. Daarnaast bespreken we een veelgebruikt werkprocesmodel. Daarin is duidelijk te zien welke weg een dossier ‘eerste inschrijving’ aflegt totdat de hele procedure is afgerond. Ook krijgt u hierdoor meer inzicht in de taakverdeling en de controlepunten. Met behulp van opdrachten en discussie krijgt u dit werkproces in de vingers. Tot slot is er natuurlijk ook ruimte voor uw eigen vragen en casuïstiek.

Resultaat

Na deze training:

  • kent u het werkproces ‘eerste inschrijving vanuit het buitenland’
  • kunt u de handelingen die daarbij horen correct uitvoeren
  • kent u de belangrijkste controlepunten in dit proces

Doelgroep

Medewerkers Burgerzaken die de eerste inschrijving verwerken van buitenlanders die zich in Nederland vestigen.

Aantal dagdelen

2 dagdelen

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten