Incompany training

Masterclass Excel is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Masterclass Excel

Gegevens worden overgetypt, administraties blijven onduidelijk, analyses en rapportages worden niet geautomatiseerd, kosten veel tijd en kunnen niet worden geprint bovendien bevatten spreadsheet (cruciale) fouten.

Ontdek tijdens deze cursus vele verbluffende en eenvoudige mogelijkheden die u veel voordeel zullen opleveren en waarmee u forse tijdwinst boekt!

Doelgroep

Deze Masterclass Excel is bestemd voor iedereen die een gedegen basiskennis heeft van Excel en met gebruik van geavanceerde functies gegevens wil vastleggen en koppelen. U kunt daarbij denken aan logistieke, financiële en/of commerciële functies. Kortom iedereen die met cijfers werkt en dit efficiënter en doeltreffender wil gaan doen.

Bijzonderheden van deze masterclass

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van PC’s waardoor de deelnemers direct kunnen oefenen met praktijksituaties. Dit zorgt voor een optimale transferbevordering van theorie naar praktijk.

De geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Excel

Tijdens deze masterclass komen onder andere onderwerpen als werken met gegevenslijsten, draaitabellen, draaigrafieken, geavanceerde formules en functies, verschillende spreadsheets koppelen en automatiseren door middel van macro’s, aan de orde. Het zwaartepunt van de training kan in overleg aangepast worden naar een aantal specifieke functies.

Er wordt tijdens de training uitgegaan van zoveel mogelijk situaties uit de praktijkomgeving. Het is een gebruikerstraining waarbij uitgegaan wordt van de beheersing van de basis.

Advies, tips en trucs

De trainers geven adviezen over een efficiëntere toepassing met het gebruik van Excel. Het resultaat van deze trainingsdag kan omgezet worden in 20% verhoging van de productiviteit en dito tijdsbesparing!!

Mobiel lokaal

Wilt u deze training incompany maar beschikt u niet over een eigen computerlokaal of is het computerlokaal niet beschikbaar? Wij beschikken over een mobiel lokaal. Met onze laptops, server en beamer zorgen wij voor de inrichting van een tijdelijke cursusruimte. Door de incompany trainingen sluiten wij nog meer aan bij uw visie op kennisdeling, efficiency en kwaliteitsborging.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119