`

Incompany training


Masterclass Excel

Gegevens worden overgetypt, administraties blijven onduidelijk, analyses en rapportages worden niet geautomatiseerd, kosten veel tijd en kunnen niet worden geprint bovendien bevatten spreadsheet (cruciale) fouten.

Ontdek tijdens deze cursus vele verbluffende en eenvoudige mogelijkheden die u veel voordeel zullen opleveren en waarmee u forse tijdwinst boekt!

Doelgroep

Deze Masterclass Excel is bestemd voor iedereen die een gedegen basiskennis heeft van Excel en met gebruik van geavanceerde functies gegevens wil vastleggen en koppelen. U kunt daarbij denken aan logistieke, financiële en/of commerciële functies. Kortom iedereen die met cijfers werkt en dit efficiënter en doeltreffender wil gaan doen.

Bijzonderheden van deze masterclass

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van PC’s waardoor de deelnemers direct kunnen oefenen met praktijksituaties. Dit zorgt voor een optimale transferbevordering van theorie naar praktijk.

De geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Excel

Tijdens deze masterclass komen onder andere onderwerpen als werken met gegevenslijsten, draaitabellen, draaigrafieken, geavanceerde formules en functies, verschillende spreadsheets koppelen en automatiseren door middel van macro’s, aan de orde. Het zwaartepunt van de training kan in overleg aangepast worden naar een aantal specifieke functies.

Er wordt tijdens de training uitgegaan van zoveel mogelijk situaties uit de praktijkomgeving. Het is een gebruikerstraining waarbij uitgegaan wordt van de beheersing van de basis.

Advies, tips en trucs

De trainers geven adviezen over een efficiëntere toepassing met het gebruik van Excel. Het resultaat van deze trainingsdag kan omgezet worden in 20% verhoging van de productiviteit en dito tijdsbesparing!!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten